Hallo, ik ben Annelies.

Ik help ondernemers om beter te communiceren met hun doelpubliek – of het nu om klanten, prospects of medewerkers gaat.

Ik weet hoe moeilijk en frustrerend het soms kan zijn: eerst je boodschap helder geformuleerd krijgen, en dan nog eens de juiste kanalen vinden om deze te verspreiden. Toch is net dat essentieel om je doelpubliek te bereiken. Te raken. Te overtuigen om iets wel of niet te kopen. Kortom: om het verschil te maken.

En eigenlijk is dat ook wat mij getriggerd heeft om zelf ondernemer te worden. Want tot een paar jaar geleden timmerde ik zelf nog een heuse corporate carrière bij elkaar: als communicatie­verantwoordelijke, maar ook in rechtstreeks contact met klanten, aan de businesskant dus. Dat gaf mij de kans om communicaties vanuit alle mogelijke perspectieven te bekijken, waardoor ik maar al te goed kan inschatten wat werkt en wat niet. Welke boodschap mensen nieuwsgierig maakt, en bij welke communicaties ze afhaken. En hoe het juiste communicatiekanaal hierbij een enorme rol kan spelen.

Doorheen de jaren werd de ondernemerskriebel steeds sterker, en uiteindelijk besloot ik mijn kennis en ervaringen in te zetten om ook andere ondernemers te helpen. Ik sta je dan ook graag bij om je boodschap te verfijnen, je communicatie naar een hoger plan te tillen en je wegwijs te maken in de veelheid aan mogelijkheden.

En verder? Ik hou van koken, van eten en van een glaasje wijn. Ik hou héél erg van reizen, fietsen en de zee bij herfstweer. En het allermeest hou ik van mijn gezinnetje: samen met hen woon ik in de groene rand rond Gent, meer bepaald in Laarne – dicht bij alles en toch ver genoeg om tot rust te kunnen komen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door onder de mensen, ergens op een gezellig terrasje. Of met mijn neus in de boeken, dat kan ook.

 

Praat je graag even verder over jouw eigenste communicatieproject? Heb je een vraag waar je al een tijdje mee worstelt, en raak je maar niet gelanceerd? Bel, mail, of vul het contactformulier in. Ik help je graag verder!